Gerbi

Internet prodaja :   063/254-290 |  063/861-0059           prodaja@gerbi.rs     \     Veleprodaja:       063/861-00-59 |  011/405-25-85       gerbi@gerbi.rs

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja Gerbishop-a su definisani u skaldu sa zakonom o potrošačima i pravilima o elektronskom poslovanju.Gerbi web shop je paltforma koja sluzi za promociju i prodaju čarapa iz našeg asortimana, i njom rukovodi kompanija Gerbi d.o.o.Posetioci ove stranice su uglavnom verni kupci naših proizvoda. Uslovi korišćenja formulišu poslovanje kompanije Gerbi d.o.o.,  web prodavnice Gerbishop.rs i naš odnos sa kupcima.

Podaci o preduzeću

Ime: Gerbi d.o.o.

Adresa: Bulevar Revolucije 43 b

e-mail: prodaja@gerbi.rs

Telefon: +38163254290

PIB: 100222884

Matični broj: 07881835

Isključenje od odgovornosti

Gerbi d.o.o. će se potruditi da redovno ažurira sve podatke sa što manjim brojem grešaka na web shop-u.S obzirom na karakteristike naših proizvoda, cene i količine na lageru se mogu brzo menjati, tako da ih naši zaposleni nekada ne mogu stići sve zameniti.U tom slučaju kontaktiramo našeg kupca i obaveštavamo ga o promenama i dajemo priliku kupcu da otkaže porudžbinu ili je izmeni.

Način plaćanja

Plaćanje nakon poručivanja proizvoda na Gerbi web shop-u se vrši pri isporuci robe (pouzećem).Robu prilikom preuzimanja plaćate isključivo u valuti iskazanoj na našem sajtu( RSD).

Cene

Cene važe u trnutku vaše kupovine i sve cene su iskazane u domaćoj valuti (RSD) sa uračunatim PDV-om.Gerbi d.o.o. ima pravo da menja cene u bilo kom trenutku osim ako nije drugačije navedeno.Cene važe od trenutka kada napravite porudžbinu i važe u narednom periodu.U slučaju da se cena promeni neposredno nakon vašeg poručivanja, proizvod će biti naplaćen po ceni koja je bila u trenutku poručivanja.

Uprkos trudu naših zaposlenih da ažuriraju podatke na sajtu, postoji mogućnost greške pri unosu cena.U toj situaciji Gerbi će kupcu dati mogućnost da otkaže porudžbinu ili da proizvod zameni nekim drugim iz našeg asortimana .

Korpa